Verdifulle Tips Om Et Utsøkt Oppussingsprosjekt

Hvis du leter etter gode måter å forbedre hjemmet ditt på, men ikke vet hvor du skal begynne, kan du lese denne artikkelen for gode råd og tips. Informasjonen du finner nedenfor kan ikke bare hjelpe deg med å bli ekspert på hjemmeforbedring, men kan også bidra til å øke verdien av hjemmet ditt.

I nordlige klima hvor tung snø dekker bakken hele vinteren, kan du miste oversikten over hvor grensene for stier er. For å unngå dette er det en god idé å sette en 4 ‘X 4’ trelast som grenser til stiene. Deretter, når du måker snø, vil du vite nøyaktig hvor kanten av stien skal være.

Her er en enkel måte å fikse hullene på bunnen av dårlig montert innvendige dører. Sandwich en del av tømmer (kuttet til bredden av døren) mellom to deler av panel. La hvert stykke panel stikker ut utover den øvre siden av to av to med ca en tomme. Slip forlengelsen over bunnen av døren og skru hvert stykke panel på plass mot hver side av døren.

Når det gjelder forbedring av hjemmet, bør du vurdere å bytte ut vinduer og dører. Dette har ikke bare en sjanse til å forbedre verdien av hjemmet, men kan også redusere mengden penger som kreves for å holde huset ditt varmt og tørt. Du kan også legge til ekstra sikkerhet med nye dører og vinduer.

Hvis du er ute etter et funksjonelt oppussingsprosjekt, kan du prøve å «bygge opp». Vegger skaper mye bortkastet plass. Legg til matchende bokhyller i stuen eller bygg et vindussete der familien din kan sitte og lese. Enkle prosjekter som disse kan gjøre alle plass i hjemmet ditt brukbart og verdifullt for familien din.

Å installere isolasjon på loftet er en utmerket måte å spare på kostnadene ved oppvarming om vinteren. Varmen stiger og kan gå tapt i hus som er dårlig isolert. Du bør kunne finne kvalitetsisolasjon i de fleste maskinvareforretninger, og det bør ikke være for vanskelig å installere det selv.

Bakgrunn kan være en stor designer tillegg til ditt hjem, men etter en stund-ulykker skje-og tapet kan begynne å skrelle. Du kan enkelt fikse det med noen tapetlim. Bruke en kniv, smøre noen tapetlim på et stykke skrive eller Printer papir. Gni stykke papir som du bare smurt lime på mot undersiden av peeling tapet. Sakte begynner å trykke på bakgrunnsbildet tilbake mot veggen, mens langsomt glir ut stykke papir. Glatt eventuelle rynker eller bobler ved hjelp av en ren klut.

Husker du de irriterende små papirsmykker boksene du får med hvert kjøp? Ikke kast dem ut. Bruk dem i stedet til å rengjøre skrivebordet eller baderomsskuffen. Fjern lokkene og fest boksene sammen slik at de passer til innsiden av skuffen. Du kan nå bruke dem til å kategorisere og lagre små ting som binders, viskelær, notisblokk og andre småting.

Nå som du vet litt mer om hjemmeforbedring, er du klar til å ta fatt på husprosjektet du velger. Enten du starter med noe lite eller takler et monster av en jobb, er helt opp til deg. Uansett vil du ha den tilliten du trenger for å forbedre hjemmet ditt.

Enkelt Hjemme Forbedring For Deg

Back to Top