Forbedre Verdien Av Hjemmet Ditt

Hjemmeforbedring er en fin måte å få hjemmet ditt til å se helt nytt ut. Du kan få veggene dine til å få mer liv med et nytt lag med maling, spare penger på oppvarmingskostnader ved å legge til mer isolasjon og andre ting. Hvis du vil ha råd om forbedring av hjemmet, kan du lese denne artikkelen.

Når du pusser opp hjemmet ditt, bør du alltid holde deg nær hjemmets opprinnelige karakter. Hvis gaten din er foret med viktorianske tudors og du velger å slå hjemmet ditt til en glass-fronted hyllest til moderne arkitektur, vil det stikke ut ubehagelig og irritere naboene dine. Også, jo mer du skiller deg fra hjemmets opprinnelige struktur, jo høyere kostnader for renovering og jo mindre sjanse for å få en avkastning på investeringen.

Det er lurt å rengjøre klimaanlegget regelmessig. Når filteret er skittent, vil klimaanlegget bli tvunget til å jobbe hardere for å holde et kjølig hjem. Som et resultat vil mer energi bli brukt, noe som betyr at mer penger kommer ut av lommen. Du kan også bruke mye mer strøm enn nødvendig. Endre filtrene dine månedlig for å unngå oppbygging.

Dekorere veggene på et stramt budsjett kan være ganske enkel og krever ingen maling. Vurder å kjøpe et stort lappeteppe eller et interessant stykke billedvev og påføring det til veggen. Dette kan være en fin samtale brikke på veggen, og gi deg en fin del av din personlighet å se på.

Bytt dørhengsel som en start på oppussingsprosjektene dine. Det er enkelt å kjøpe dørhengsler på et hvilket som helst oppussingssenter. Alt du trenger å gjøre er å ta hengslet fra hverandre, og deretter sørge for at hver side er riktig festet til både veggrammen og døren. Sett hengslet sammen ved å skyve i pinnen.

Hvis du har vann som lekker fra toppen av kranen, er det to måter du kan løse dette problemet på. Prøv først å stramme kjertelmutteren. Kjertelmutteren holder spindelen på kranen på plass. Hvis dette ikke fungerer, kan du prøve å erstatte gummiforseglingen på spindelen, også kjent som O-ringen.

Et enkelt oppussingsprosjekt som vil la huset ditt se friskt og nytt er maleri. Velg nøytrale farger som lyseblå eller subtile greener. Ta opp taket i farger som eggeskall, hvit eller krem. Topp av utseendet med krone støping og husk at det er kits for å hjelpe deg å oppnå et profesjonelt utseende selv om du har svært lite erfaring.

Det er viktig å jobbe fra bunnen opp i et hjem forbedrings prosjekt. Dette er nøyaktig motsatt tilnærming enn du ville ta for mange andre prosjekter, men det er mye mer søl involvert i oppussing. Pass på å vurdere rekkefølgen du vil at prosjektene skal fylles ut i.

Xeriscaping er et landskapsalternativ som huseiere i ekstremt tørt klima bør dra nytte av. Xeriscaping erstatter mer typiske plener og busker med steinsenger og planter fra tørt klima. Disse veksler krever langt mindre vanning enn tradisjonell landskapsarbeid, og de eksotiske plantene som er tilgjengelige for xeriscaping kan være vakrere og slående enn vanlige landskaps standbys.

Til slutt får hjemmeforbedring ethvert hjem til å se ut som nytt. Små ting som å male vegger, eller store ting som å legge til isolasjon, kan gjøre boliger bedre enn noen gang. Hvis du husker rådene om hjemmeforbedring som finnes i denne artikkelen, kan du få hjemmet ditt til å se ut som nytt.

Back to Top